Термоизолирани системи от Алумил България

Alumil

AlumilАлумил е реномиран бранд висококачествени алуминиеви системи, проектирани и разработени от развойния отдел на групата. Всички те са тествани и сертифицирани от международно акредитирани сертификационни институти и лаборатории, като IFT Rosenheim (Германия), A.A.M.A. (САЩ), Istituto Jordano (Италия), CSTB (Франция), ATG (Белгия), EXOVA (Обединеното кралство), Passive House Institute (Германия) и много други.

Системата Supreme S77 е предложение от ново поколение на Alumil за усъвършенствани термоизолирани прозоречни конструкции, които отговарят на високите стандарти на съвременния пазар и взискателния модерен дизайн. Плоски повърхности с минимизиране на фугите, редуциране височината на видимата част на рамката, повишаване товароносимостта на конструкциите и висок клас на защита от взлом са само част от  предимствата на решенията.

Системата спомага за балансираната икономия на енергия благодарение на високия си клас енергийна ефективност, удостоверена със сертификати на IFT Rosenheim Institute и Passive House Institute за пасивна сграда.

Минималната височина на рамката 93 мм и максималната водоплътност, постигната от трите нива на уплътнение с висококачествен EPDM и разпенен EPDM, допълват системните характеристики на Supreme S77.

Това позволява на системата да съперничи без компромис на световния пазар едновремено в двата сегмента – конвенционални топлоизолирани прозоречни конструкции и при сгради с пасивно потребление.

Alumil

Симетрия, естетика и дизайн допълват  многообразието от типологии на изпълнение и функционалност на решенията. Цели се изчистена визия с олекотяване на конструктивните решения.

Alumil

Минималистичният дизайн за прозорците и балконските врати към система S77  е постигнат със серията S77 Phos, която следва архитектурната тенденция „Less for more“ – повече свобода за максимална видимост посредством редуциране на рамката до само 67 мм. Дискретността и симетрията на видимите рамки се запазва дори в зоните на междинни шпроси.

Alumil

Alumil

Минимални термоизолирани прагове осигуряват съгласно европейския стандарт за Структурни и кохезионни фондове на ЕС лесен достъп, специално предназначен за безопасността на децата и лицата със специални нужди.

Alumil

Входни врати SD77

Alumil

Най-атрактивните жилища имат едно общо нещо – впечатляващи входни врати.

Входните врати въвеждат обитателите и техните гости в къщата, като същевременно предпазват от студ, шум и разбира се… крадци!

Входните врати на Alumil SD77 комбинират многобройни дизайнерски възможности, високи нива на сигурност, топлоизолация и изключителна издръжливост в периода на експлоатация.

Alumil

Характеристики на системата:
– Клас на устойчивост на взлом RC2;
– Минимален праг с височина 22 мм;
– Товароносимост на крилото до 180 кг;
– Uf до 0,9 W/m²K;
– Минимална видима височина на рамката 117 мм;
– Въздухоплътност Клас 4;
– Видове типологии – всички възможни решения със стъкло или алуминиев панел;
– Термоизолация – полиамид 40 мм широчина, Alumil Energy bar, изолираща пяна;
– Ширина на рамката 77 мм;
– Uw от 0,7 W/m²K;
– Максимална дебелина на остъклението от 23 до 59 mm;
– Метод на уплътнение – периметрален на 3 нива с EPDM уплътнители;
– Водоплътност Клас 7A;
– Механизъм с периметрално заключване;
– Устойчивост на вятър Клас  C4/B4.

Alumil

За повече информация – Алумил България.

Може да харесате още...