Устойчиви и иновативни продукти за хидроизолация, пароизолация и строителна химия

Tremco illbruck

Tremco illbruck е част от групата Construction Products Group (CPG) Europe, която обединява водещи марки за строителни продукти – от уплътняване на фуги, лепене и изолация, до пасивна противопожарна защита, ефективни подови настилки, пароизолация, хидроизолация, покривни решения и други. Основополагащата цел на CPG Europe е оформяне на бъдещето, чрез иновативни подходи и устойчиви решения. Тази цел се подкрепя от факта, че групата обединява първокласна технология с ориентиран към клиента подход и умения, които са изградени в продължение на няколко десетилетия в много специализирани области, за да предостави наистина уникална услуга. Широко приложимата продуктова гама може да реши дори най-сложните предизвикателства, пред които са изправени архитектите, изпълнителите, търговците и разработчиците.

Tremco illbruck

Какво трябва да знаете за Тremco illbruck?

Брандът Tremco illbruck е признат от строителните професионалисти и строителната индустрия в Обединеното кралство, Европа и света. Компанията притежава над 60-годишен опит в бранша и се е доказала, както чрез високото качество на продуктите, така и чрез иновациите, техниката на приложение, лекотата на инсталиране и зачитането на здравето и безопасността. Продуктите и системите на Тremco illbruck се проверяват от независими организации като BBA и са в съответствие с всички европейски и местни разпоредби. Сертифицирането е по ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 и други. Няма как да не бъдете сигурни, че по този начин се гарантират ефективността и дълготрайността на системите и продуктите.

Tremco illbruck

Продукти с марка Тremco illbruck

Tremco illbruck предоставя решения, които са изцяло адаптирани към всякакви конфигурации на инсталация и конструкция. Компанията разработва и произвежда уплътнители на хибридна, полиуретанова и силиконова основа, многофункционални уплътнителни ленти, хидроизолационни и самораздувни ленти, бутил и битумни ленти, пародифузни и EPDM мембрани, антивибрационни ленти, както и строителна химия, продукти за лепене и пасивна противопожарна защита за строителството и преработвателните индустрии. Продуктовата гама на Тremco illbruck може да намерите в Access Novello.

Tremco illbruck

Tremco illbruck

Може да харесате още...