Високо качество и изключителна функционалност от Wala

Wala

WALA е водещ производител на обков за алуминиева и PVC дограма. Компанията е създадена през 1980 г. в Полша и произвежда пълна гама дръжки за алуминиеви и PVC врати, панти, болтове и др. Всички продукти са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за надеждност и качество. WALA притежава редица престижни награди. Сред най-значимите се отличават спечелените през 2016 г. – Сертификат за бизнес доверие и престижната титла Business Gazelle 2016. Продуктите на производителя са разпознаваеми в цял свят. Политиката на компанията е насочена към непрестанно подобрение и развитие на процесите.

WALA в Аксес Новело

Аксес Новело предлага на своите клиенти разнообразни продукти от WALA – двойни и тройни външни панти за алуминиеви безфалцoви врати, двойни и тройни панти за алуминиеви врати с евроканал, панти за стъклени врати WALA WTA и WALA WTB, външни панти за PVC, стопери от неръждаема стомана, шаблони за панти и комплекти – розетки, винтове за панти и др.

Панти за стъклени врати WALA WTA и WALA WTB

Пантите с марка WALA са съчетание от високо качество, ненадминат дизайн, експлоатационна безопасност и изключителна функционалност – лесно и независимо регулиране. Сред най-предпочитаните модели панти за стъклени врати са WALA WTA и WALA WTB. Изработени са от висококачествени материали, които гарантират здравината и издръжливостта им. Инсталацията е бърза и лесна.

Пантата за стъклена врата WALA WTA има тънка маска и правоъгълна форма. Моделът разполага с покритие елуксация EV1. Максималният капацитет е 90 кг.

Пантата за стъклена врата WALA WTB е със заоблена, дебела маскираща рамка. Максималният капацитет е 90 кг.

Wala

Панти за алуминиеви и PVC врати

Продуктовата гама на WALA се допълва от различни модели двойни и тройни панти за алуминиеви врати с евроканал, външни панти за алуминиеви безфалцoви врати и външни панти за PVC.

Един от най-предпочитаните модели външни панти за PVC е WALA WPCV. Продуктът е гаранция за качество, издръжливост и надеждност. За производството на модела са използвани технологии от ново поколение. Пантата WALA WPCV се предлага в страхотни цветове – бял, орех, златен дъб и кафе RAL8019.

Wala

Шаблони за външни панти

Покупката на шаблони е изключително разумна инвестиция, която всеки уважаващ себе си професионалист прави. Шаблоните неминуемо улесняват работните процеси. Те осигуряват прецизност и практическа полза. През годините са се доказали като ефективни ежедневни помощници при монтажа. Монтажникът винаги постига перфектен резултат благодарение на лесното и безпроблемно боравене с тях. Шаблоните за панти на WALA осигуряват много прецизен монтаж на пантата и гарантират безупречна работа.

Wala

Посетете Аксес Новело и разгледайте всички продукти, които са произведени от WALA. Очакват ви и страхотни предложения на световните гиганти Dormakaba, Colcom Group, Master, Fapim, Dr. Hahn, Fischer и други.

Може да харесате още...