Интелигентни решения в областта на обкова за алуминиеви врати и прозорци от Master

Master

Компанията Master е основана през 1986 г. Към днешна дата е сред водещите производители на обков за алуминиеви врати и прозорци. Това не е никак случайно. Продуктите с марка Master предлагат изключителни характеристики. Те са сертифицирани съгласно най-строгите норми и са разпознаваеми в повече от 58 страни. Политиката на италианската компания е с акцент върху непрестанното подобрение, развитие и усъвършенстване на процесите и продуктите.

Master

Продуктова гама на Master

Продуктовата гама на Master включва двойни и тройни панти за алуминиеви врати, скрити панти, подложки за панти, розетки за алуминиеви врати, дръжки за алуминиеви врати и алуминиеви прозорци, комплекти за двуосово отваряне, ножици за двуосово отваряне, шнапери за врати, степенчати ножици за алуминий, сглобки, розетки, винтове, ножици за падащо крило и други.

Най-предпочитаните модели дръжки за алуминиеви врати са Comfort Master и Italia Master. Моделите са изработени от висок клас материали, които гарантират за тяхната издръжливост и здравина. В допълнение се гарантира и дългият период на експлоатация. Дръжките за врати се предлагат в различни цветове.

Двойните и тройните панти за алуминиеви врати от Master осигуряват оптимална и безпроблемна работа на вратата. Най-търсеният модел е Dinamika. Пантата притежава покритие елоксация EV1. Монтажът е бърз и лесен. Може да бъде извършен и от непрофесионалисти. Цветова гама: бял, черен и INOX.

Master

Къде да откриете продуктовата гама на Master?

Аксес Новело предлага пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите над 3000 артикула, които са разпределени в 28 продуктови категории – огромно разнообразие от продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков и други. Очакват ви над 3000 артикула в 28 категории.

Аксес Новело е официален дистрибутор за България на световно разпознаваеми марки като dormakaba, tremco illbruck, Colcom Group, Dr. Hahn, Gretsch – Unitas (GU), Master, Fapim, Lavaal и други.

За повече информация – Аксес Новело.

Може да харесате още...