10 години GEZE в България

Ние изграждаме мрежа от заинтересовани страни във всички фази на жизнения цикъл на сградите и с нашата индустрия и експертиза ние предоставяме изключителни резултати, които правят сградите едни от най-добрите за живеене. Заедно с нашите клиенти ние влизаме в проекти на ранен етап и ги подкрепяме в дългосрочен план, за да насърчим развитието на сградите. Затова предлагаме модерни, иновативни технологии за врати, прозорци и безопасност. Постоянни и в същото време динамични, ние винаги сме отворени за нови тенденции, разработки и пазари.

Поддръжка от най-висок клас!

Вашият партньор за:
Системи за врати, системи за сигурност, системи за отвеждане на дим и топлина

Техника за врати и прозорци: подкрепа във всички фази на строителството. От над 10 години, GEZE е утвърден партньор в България в планирането, развитието и поддръжката на сградите с техника за врати и прозорци в комбинация с технологията за безопасност.

Ние ви предлагаме компетентна помощ в системите за автоматични врати, техника за врати, ВСОДТ (вентилационни системи за отвеждане на дим и топлина) и системи за естествена вентилация, техника за безопасност, системи за стъкло, системи за управление на сградите.

Системите за автоматични врати на GEZE откриват почти неограничени възможности пред  конструирането на врати. Ежедневно милиони хора се наслаждават на техния комфорт. Най-модерните иновативни задвижващи механизми, при които на първо място са поставени високата функционалност, безопасността, комфортът и дизайнът, правят автоматичните врати на GEZE привличащ окото фокус на всяко входно пространство.

Системите на автоматичните врати (Slimdrive EMD) се отличават с лесния си монтаж, а самите задвижващи механизми могат да бъдат инсталирани в последствие и на вече съществуващи врати.

Geze

Slimdrive EMD,    Boxer,    TSA325 GD

Горните автомати за врати (Boxer) предлагат подходящото техническо решение, отговарящо на всички изисквания. Вградените автомати за врати  спестяват пространство, не се забелязват и придават на вратите елегантен акцент.

Автоматичните въртящи се врати (TSA325 GD) се поставят на входовете на големи и представителни сгради. Те обединяват архитектурната красота с максималната функционалност. Задействащите устройства управляват и обезопасяват системите за автоматични врати. GEZE предлага цялостно решение на всяко индивидуално изискване.

Системите за плъзгащи автоматични врати (SL NT GGS) на GEZE са съвременни, компактни и елегантни.

Geze

SL NT GGS

Техниката за врати осигурява гъвкавост и надеждност и безброй технически възможности. Автоматите GEZE гарантират надеждното контролирано затваряне, както в ежедневието така и в случай на пожар. GEZE поддържа пълна гама автомати за затваряне на врати, които са специално разработени, като компоненти от противопожарни системи.

Geze

TS5000 ISM

Подовите автомати (TS5000 ISM) за врати предлагат комфорт и гъвкавост при всички двустранно отваряеми летящи и двукрили врати.

Плъзгащите системи (Levolan) на GEZE са деликатна, прецизна техника за плъзгащи врати и други подвижни елементи – използвани като ролкови или носещи компоненти.

Geze

Levolan

GEZE техника за прозорци: вентилационна техника, както и системи за отвеждане на дим и топлина (RWA, ВСОДТ)

В областта на задвижването на прозорци, GEZE предлага решения за най-претенциозните изисквания. Продуктовата гама е разнообразна и се простира от системи за отваряне на оберлихти и решения за обков за широкоплощни прозорци, през задвижващи системи за ежедневно проветряванe и вентилация, до цялостни решения за приточни отвори и сертифицирани в България решения за димни люкове (ВСОДТ) за едно безопасно и бързо естествено димоотвеждане в случай на пожар.

Geze

Slimchain

Вентилационните системи се използват за удобното ежедневно проветряване. Сферата на приложение обхваща правоъгълни прозорци, с всички типове отваряемост. Предлагат се и решения за индивидуални конструкции, като напр. коси, триъгълни, кръгли прозорци и сводести прозорци.

Отговорност за проекти

Експертите на GEZE създават ефективна мрежа с всички участници в строителството и осигуряват вдъхновяващи импулси. Когато работят заедно върху решения, които вече са във фазата на планиране и развитие на сградата, те поемат отговорност: всички изисквания към сградите се вземат предвид и са съобразени със специфичните нужди на потребителите и операторите на сградите.

Комплексно обслужване и професионална поддръжка
Вашият компетентен сервизен партньор

Услугата на GEZE не спира при предаване на системите за врати и прозорци. GEZE Ви придружава през целия му жизнен цикъл с индивидуално обслужване и експертна поддръжка.

Индивидуални решения или пакети от услуги

С договорите за обслужване на GEZE, като пакетни сервизни услуги или индивидуално проектирани, всеки оператор или собственик на сграда ще намери правилното решение: от редовна поддръжка до бързи аварийни операции.

GEZE също подкрепя работата в мрежа, администриране и поддръжка на инсталации, модернизиране или модернизация и закупуване на резервни части.

Международни концепции

Универсални пакети за услуги за всяка сграда

GEZE България предлага гъвкави и индивидуални пакети за поддръжка и обслужване в следните продуктови области:
Автоматични системи с плъзгащи се врати;
Въртящи се и сгъваеми врати;
Плъзгащи се стъклени врати;
Врати на панти;
Секционни врати;
Системи за заключване на врати за превантивна противопожарна защита;
Решения за врати по пътища за евакуация;
Системи за отвеждане на дим и топлина.

Свържете се с GEZE! Ще получите консултация и индивидуално предложение за вашите нужди.

Може да харесате още...