Индивидуални фасадни облицовки и интериорни решения с FunderMax Individualdekor

FunderMax е световен лидер в производството на HPL компакт ламинатни плоскости. Продуктите на компанията не са само продукти с високо качество. Те вдъхновяват, независимо дали става въпрос за фасадни решения или интериорни облицовки. HPL плоскостите се произвеждат чрез пресоване на предварително обработени със смоли листове хартия под високо налягане. Декорът е завършващият слой, който е еднакъв и от двете страни. Според техническите характеристики и приложения се разделят на екстериорни (exterior) и интериорни (interior). FunderMax е единственият производител на HPL плоскости с клас на горимост А2.

Интериорни HPL компакт ламинатни плоскости

HPL Max Compact Interior плоскостите са висококачествен строителен продукт, изключително подходящ за изработка на мебели и пейки и за монтиране като преграда в санитарни помещения. Благодарение на специалните повърхности могат да се постигнат множество качествени решения. За хармонични интериорни решения има възможност за бяла сърцевина, с която продуктът запазва своите характеристики, но визията му е подобрена.

Max resistance 2 е продукт за вътрешна употреба, който е устойчив на киселини, основи и соли. Изключително подходящ е за лаборатории, болници и други помещения, където чистотата и устойчивостта на повърхността са от съществено значение.

Екстериорни HPL компакт ламинатни плоскости

HPL Max Compact Exterior е изключително подходящ за инсталиране като дълготрайна облицовка на фасади и вграждане в парапети. Защитен е с UV покритие, което го прави устойчив на атмосферните влияния. Стандартните екстериорни плоскости притежават клас на горимост EUROCLASS B–s2, d0 в съответствие с EN 13501–1. Достъпни са в широка гама от цветове, декори и размери.

FunderMax Podio е продукт за външна употреба и благодарение на специфичната си повърхност Hexa е изключително подходящ за полагане като повдигнат под за балкони и около басейни. Хексагонните форми по повърхността спомагат за лесното почистване и предоставят здравина, ненадмината издръжливост срещу ерозия и обезцветяване и повърхност, която не позволява плъзгане.

Individualdekor

Когато изискванията станат по-високи, само най-добрите могат да се справят. Без ограничения и пълна свобода на фантазиите. Всяка дизайнерска идея може да бъде реализирана с FunderMax Individualdekor – индивидуални фасадни облицовки, декоративни стенни покрития, творчески решения за балкон и тераса, за бани и мокри помещения.

Индивидуален дизайн за креативни проекти. Дебелини: 2 – 20 mm.

Уникален дизайн върху фасада. Дебелини: 4 – 13 mm.

Conforma е водещ и предпочитан търговски партньор и официален дистрибутор на FunderMax за България. Екипът на Conforma притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място.

За повече информация – Conforma.

Може да харесате още...