Клинкерни тухли от най-реномирания производител в света Feldhaus Klinker

conforma

Feldhaus Klinker е един от най-реномираните производители на екструдирани фасадни тухли, облицовъчни клинкерни тухли и клинкерни павета. Брандът е най-големият европейски и световен производител и е лидер на международния пазар. Това се дължи както на непрестанното обогатяване на продуктовата гама, размерите, цветове и десените на продуктите, така и на усъвършенстваните производствени процеси и технологии. Производственият капацитет е повече от 600 милиона тухли. Продуктите с марка Feldhaus Klinker отговарят на най-високите стандарти за издръжливост, надеждност и качество.

comforma

Корпоративно видео на Feldhaus Klinker:

Облицовъчни клинкерни тухли, клинкерни тухли и клинкерни павета

В продуктовата гама на немския производител попадат облицовъчните клинкерни тухли, клинкерните тухли и клинкерните павета. Feldhaus Klinker предлага асортимент от над 2 500 цветове, повърхности и размери за облицовъчните клинкерни и екструдираните фасадни тухли, които намират приложение в реконструкцията и новото строителство. Русия, Франция, Англия, САЩ, Полша и Япония са малка част от страните, в които продуктовата гама на Feldhaus Klinker е разпознаваема и широко употребявана. Нека разгледаме всеки продукт поотделно.

conforma

Облицовъчните клинкерни тухли са тънки. Те са с различна дебелина – 9 мм, 11 мм или 14 мм. При специална поръчка дебелината на тухлите може да достигне до 24 мм. Облицовъчните клинкерни тухли се лепят контактно за изолацията на фасадата като всеки друг облицовъчен материал.

conforma

Клинкерните тухли или т. нар. цели тухли могат да се зидат като стандартна тухлена зидария или като вентилируема фасада на конструкция – пред основната стена.

conforma

Клинкерните павета се използват за външни настилки, пътеки, площади, площадки, алеи и други.

Продуктовата гама на Feldhaus Klinker в България

Conforma е инженерингова и търговска компания, специализирала дейността си в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти и предлага технически консултации и оптимизация при избора на най-подходящия материал и системи за монтаж. Екипът на Conforma притежава повече от 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали. Conforma е оторизиран дистрибутор на пълната продуктова гама на Feldhaus Klinker за България.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...