Лесно заключване без ключ

Karcher Design

Karcher Design въвежда иновативната технология Privacy Pin в Европа през 2017 г. При „заключване без ключ“ вратите се заключват удобно само с една ръка чрез щифт и се отварят отново при натискане на дръжката на вратата.

Пълният пакет KD Comfort от брава с ключалка или магнитна брава и комплект дръжки за врата на Karcher предлага подходящото решение за изтънчени дизайнерски концепции. Сега производителят е разработил нова алтернатива, която може да се комбинира с всяка стандартна вградена брава: KD Basic, за трите най-продавани модела Rhodes ER28, Seattle ER46Q и Montana ER54 в цветовете матирана неръждаема стомана, черен космос и титаново сиво.

KD Basic може да се комбинира с всяка вградена брава с 8×8 мм ключалка. Не е необходимо заключващото устройство или кутията на бравата да бъдат специално подготвени. Заключването става чрез обикновен щифт на дръжката на вратата.

Karcher Design

Функционалността на иновативния продукт се дължи на патентована технология с квадратен щифт. Когато щифтът се натисне, външната дръжка на вратата се блокира – по този начин стаята не е достъпна отвън. Ако външната дръжка на вратата се разклати енергично, поради това разединяване не се упражнява допълнителен натиск върху ключалката и щифта. Според производителя благодарение на тази иновативна технология KD Basic е особено издръжлива.

От долната страна на розетката от външната страна KD Basic има безопасно аварийно освобождаване за достъп до стаята при спешност. С новата KD Basic удобната заключваща система може да се монтира във всички стандартни врати.

Снимки: Karcher Design

Може да харесате още...