Професионалистите предпочитат пантите на световноизвестния гигант Dr. Hahn

Dr. Hahn

Dr. Hahn е водещ немски производител на панти за метални, алуминиеви и PVC врати. Продуктите на компанията са изключително иновативни. Изработени са от висококачествени материали. Отличават се с безкомпромисна надеждност и издръжливост и  отговарят на всички изисквания, които са базирани на най-високите характеристики. Към днешна дата Dr. Hahn се нарежда сред основните марки, които са разпознаваеми в цял свят.

Най-предпочитаните модели панти за врати от продуктовата гама на Dr. Hahn са:
– триделна панта за алуминиеви фалцови врати с евроканал без предварително залагане – Модел Klemmband 3-TLG;
– панта за PVC врата – Модел KT-N 6R;
– панта за PVC врата – Модел KT-V 6R;
– панта за PVC врата – Модел KT-R;
– външна двуделна панта с анкер за безфалцови врати с прекъснат термо мост – Модел Turband 4;
– панта за фалцови врати и алуминиеви системи с PVC канал – Модел KT-B;
– двуделна панта за алуминиеви фалцови врати с евроканал без предварително залагане – Модел Klemmband 2-TLG.

Моделите гарантират плътно прилягане и оптимална и безпроблемна работа на вратата. Притежават уникален и атрактивен дизайн, който подчертава красотата на всяка врата. Разполагат с вградена технология за сглобяване, която осигурява бърз и лесен монтаж. Продуктите на Dr. Hahn са сертифицирани и отговарят на всички изисквания за надеждност, издръжливост и безопасност.

Изборът на професионалистите – Модел Klemmband 2-TLG и Модел Klemmband 3-TLG

Dr. Hahn

Монтажна подложка

Трите основни характеристики на пантите за алуминиеви врати с евроканал Klemmband 2-TLG и Klemmband 3-TLG ги превръщат в най-предпочитаните модели от професионалистите:
1. Монтажна подложка, която се състои от две симетрични части, позволява монтаж БЕЗ предварително залагане на подложката – директно на обекта или в случай на подмяна на панти на съществуваща врата.
2. Интегриран крепеж в подложката, който позволява монтажът на място да бъде извършен от един монтажник.
3. Реглаж на пантата в три посоки – до +4 мм. във вертикална, до +/- 1,5 мм в хоризонтална, сила на притискане до +/- 1,5 мм. Без да се налага повдигане или демонтиране на вратата!

Dr. Hahn

Модел Klemmband 2-TLG

Модел Klemmband 2-TLG и Модел Klemmband 3-TLG са предназначени за външни и вътрешни алуминиеви фалцови врати с евроканал, с натоварен трафик, където надеждността на работа на пантите е от първостепенно значение. Еднакви са за лява и дясна врата. Предлагат се в различни цветове. Товароносимостта на Klemmband 2-TLG е 100 кг., на Klemmband 3-TLG – 140 кг. Тествани са на 200 000 цикъла.

Dr. Hahn

Модел Klemmband 3-TLG

В онлайн магазина на Аксес Новело ще откриете всички продукти с марка Dr. Hahn.

Може да харесате още...