Как да изберете най-подходящите дръжки за врати и прозорци?

Pure Series

Разнообразието от дръжки за алуминиеви врати и прозорци на пазара е огромно – подвижни, статични, с различни форми и дизайни. Изборът често е труден, а понякога и неправилен. Когато пазарувате онлайн може да допуснете грешка и да закупите даден модел дръжка, който не е точно като този на снимката или е некачествен. Няколко са съществените критерии, на които трябва да обърнете внимание преди окончателно да решите да закупите даден модел. След като го направите, ще сведете грешките до минимум.

Критерии за избор на дръжки

Разбира се, външният вид е първото нещо, което прави впечатление на всеки. След него е ред на цветовата гама. Голяма част от моделите на пазара се предлагат в различни цветове като бял, черен, сив, тъмнокафяв и други. Дотук всичко е въпрос на личен вкус, виждания и предпочитания. Сега идва по-същественото. Това, което ще ви помогне да отличите качествените модели от некачествените. Три са основните критерия за избор:

1. Материал – винаги обръщайте внимание на материалите, които са използвани за производството на дръжката. Най-надеждните, устойчиви и здрави модели са изработени от стомана или алуминий.
2. Размери – съответствието между дръжката за врата и размера на патрона трябва да е гарантирано. Не забравяйте да съобразите тези два елемента, за да не попадате в неприятни ситуации.
3. Производител – не на последно място по значение. Преди финално да решите да закупите даден модел дръжка, проучете производителя. Потърсете информация в google или директно посетете официалния му сайт. Коректните търговци на пазара никога не крият информация за произхода на продуктите и оставят препратки към производителите.

Pure Series

Специална селекция дръжки за врати и прозорци

Висок клас модели дръжки за алуминиеви врати и прозорци, от утвърдени производители на пазара, ще намерите в онлайн магазина на Аксес Новело. Едни от най-предпочитаните дръжки са: модел Hera на италианския бранд Fapim, колекция Pure Series на dormakaba, модели Luna, Luna Strip и Lunapor на Lavaal, модели Italia и Comfort на Master Italy, както и правите и огънати тръбни дръжки. Екипът на Аксес Новело е изграден от висококвалифицирани професионалисти, които притежават повече от 15 години опит в областта на алуминиевите и PVC прозоречни и фасадни решения. Компанията е официален дистрибутор на световно признати марки за България.

Pure Series

Харесайте официалната страница на Аксес Новело във Facebook, за да не пропускате най-новите продукти на пазара и най-актуалните предложения.

Може да харесате още...