Крепежи и крепежни елементи от Fischer

Fischer

На пръв поглед дребни, елементарни и евтини елементи. И все пак, без тях сме заникъде. Как щяхме да закрепваме различни предмети и детайли, ако те не съществуваха? Крепежните елементи са неразделна част от ежедневието на всеки от нас. Секторът е толкова сегментиран и развит, че е почти невъзможно да изброим всички възможни разновидности и варианти. Но можем да разгледаме по-подробно един от най-големите производители в световен мащаб и неговата продуктова гама. Прочетете материала докрай, за да научите историята на Fischer. В допълнение ще разберете предимствата на продуктите с марка Fischer и откъде може да ги закупите.

Какво трябва да знаете за Fischer?

Компанията Fischer е световен лидер в областта на крепежите и крепежните системи, предоставяйки иновативни, висококачествени и високоефективни решения на своите клиенти. Историята на бранда започва преди повече от 60 години във Валдахтал – Германия. Fischer разполага с производства в 7 страни на всички континенти (без Африка), над 30 представителства в цял свят и е представен в над 100 страни. Продуктите на Fischer са предназначени за извършване на различни монтажи, ремонтни, както и довършителни дейности. Могат да се използват дори в домашни условия, когато се налага поправка на дадено съоръжение. Важно е да отбележим, че системите гарантират ефективен и безопасен монтаж.

Fischer

Продуктова гама на Fischer в Access Novello

В онлайн магазина на Access Novello ви очаква огромен асортимент и разновидности от крепежни елементи с марка Fischer – универсални и многофункционални дюбели, анкери, дюбели за изолация, винтове с дюбел, винтове за бетон, самонарезни винтове, свредла за бетон и дискове. Access Novello е официален дистрибутор на Fischer за България.

Fischer

Компанията предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. Ще намерите и разнообразие от продукти за обков за стъкло и за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати за врати (горни и подови), както и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми и много други.

Може да харесате още...