Панти за алуминиеви врати от водещи световни производители

panti

В даден момент на всеки от нас се е налагало да потърси панта за врата. Докато преди години панти можеха да бъдат открити в някои железарии и специализирани магазини, то вече всичко е в пъти по-лесно и удобно. Достатъчно е да се потърси в интернет и излизат редица предложения, както и разнообразие от марки и модели панти за врати.

Основната функция на пантата е да осигурява безпроблемно отваряне и затваряне на врата. Разбира се, не всички модели могат да гарантират дългия период на експлоатация, както и плавното затваряне на врата. Още по-притеснителното е, когато крилото на вратата провисва и започва да опира в пода и по този начин прави невъзможно функционирането на вратата. Неприятните звуци като скърцане при отваряне и затваряне също могат да бъдат адски дразнещи. За да сте сигурни, че сте избрали подходяща панта за врата, трябва да обърнете внимание на произхода (производителя), спецификациите и материалите, които са използвани за изработка. Не на последно място е монтажът. С цел да бъдем максимално изчерпателни, ще ви представим едни от най-предпочитаните модели панти за алуминиеви врати и компаниите, които ги произвеждат.

panti

Топ 6 при пантите за алуминиеви врати

Сред най-търсените панти за алуминиеви врати са двойната панта Dinamika 67 mm и тройната панта Master от италианския производител Master Italy. До тях се нареждат тройната външна панта WX WALA 67 mm от WALA, триделната панта с евроканал без предварително залагане Klemmband 3-TLG, пантата за фалцови врати и алуминиеви системи с PVC канал KT-B и двуделната панта с анкер и с прекъснат термо мост Turband 4, произведени от водещата немска компания Dr. Hahn.

Италианският бранд Master е основан през 1986 г. и към днешна дата се нарежда до водещите и най-иновативни компании за производство на обков за алуминиеви врати и прозорци.
Компанията WALA е създадена през 1980 г. в Полша и произвежда обков за алуминиева и PVC дограма. В продуктовата гама на WALA попадат пантите и дръжките за алуминиеви и PVC врати, болтове, аксесоари и др.
Dr. Hahn е немски производител на панти за алуминиеви, uPVC и метални врати. От десетилетия продуктите на компанията се характеризират  с надеждност, безкомпромисно качество и иновативност като отговарят на всички изисквания по отношение на най-високите стандарти.

Панти за алуминиеви врати в онлайн магазина на Access Novello

Access Novello предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво, а именно огромно разнообразие от продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, автомати за врати и антипаник механизми, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, системи за контрол на достъпа, противовзломен обков и други.

В онлайн магазина на компанията ви очаква огромно разнообразие от панти за алуминиеви врати, които са изработени от утвърдени производители като WALA, Dr. Hahn и Master Italy. Access Novello е официален дистрибутор на световно признати марки като dormakaba, tremco illbruck, Colcom Group, Gretsch – Unitas (GU), Fapim и други.

Може да харесате още...