Плъзгащи и кръгли автоматични врати за всеки тип сграда

dorion

Интензивно посещаваните сгради изискват решения, които да гарантират, че входовете им са сигурни, безопасни и не на последно място – лесни за ползване. Плъзгащите и кръгли автоматични врати са перфектното решение, което отговаря на всички изисквания по отношение на дизайна, здравината, издръжливостта и дълготрайната експлоатация. Открийте многообразните възможности на системите автоматични врати, произведени от световния лидер dormakaba, като прочетете статията до край.

Компанията Dormakaba предоставя интелигентни решения за автоматизацията на входни врати, достъпа и сигурността ѝ е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, системи за стъклени фасади, техника за врати и обков за стъкло. Благодарение на над 150-годишния опит и солидното портфолио dormakaba създава иновативни продукти от най-висок клас за административни и офис сгради, жилищни сгради, хотели, магазини, спортни съоръжения, летища, болнични заведения и други. Не е за пренебрегване и факта, че dormakaba e една от трите топ компании за решения в областта на сигурността и достъпа в световен мащаб.

Видове автоматични врати 

Сред най-търсените модели автоматични врати на пазара са плъзгащите врати, евакуационните врати, кръглите врати и сгъваемите врати. Ще разгледаме различните системи поотделно, за да разберете кои са най-подходящи за Вас. Важно е да отбележим, че всяка система се проектира и изработва според индивидуалните изисквания на клиента, за да бъде предложено оптимално решение за всеки тип сграда.

dorion

Плъзгащи врати ST, TST Flex – изключително гъвкави и адаптивни към изискванията на проекта. Притежават атрактивна стъклена повърхност и тънка ширина на профила. Системите предоставят удобство и гарантират за лесната достъпност.

dorion

Евакуационни врати SST Flex – изглеждат като стандартна плъзгаща се врата с профилна система с фина рамка. Обаче, в случай на извънредна ситуация, потребителите могат да отворят панелите на вратите и страничните светлини на ръка. Системите са предназначени за вътрешни и външни приложения.

dorion

Кръгли врати KTC 3-4 – KTC 3 / KTC 4 Comfortline са идеалното решение за високо удобство на потребителя. Освен редица размери, серията KTC предлага и многобройни версии, съобразени с приложението, които отговарят на индивидуалните изисквания. В допълнение към предимствата на кръглите врати можем да споменем и безпроблемното инсталиране и пускане в експлоатация, както и оптимизирането на енергийния баланс на сградата.

dorion

Кръгли врати KTV 3-4 Atrium – системите за въртящи се врати KTV Atrium са идеални за монтаж във входни зони, където са желани ефективният контрол на околната среда и елегантната естетика. Дизайнът е изцяло стъклен.

dorion

Сгъваеми врати FFT Flex – когато вратата се отвори, двата панела на вратата се сгъват едновременно и се завъртат встрани. Системите са с тънки профили и могат да бъдат с или без вградени направляващи релси в пода.

Dorion е сертифициран бизнес партньор на dormakaba и предлага на своите клиенти пълната продуктова гама на производителя. Екипът на Dorion притежава над 15 години опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителни системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати.

За повече информация – Дорион.

Може да харесате още...