Хидравлични панти Colcom – еталон за високо качество, ненадмината функционалност и елегантен дизайн

Colcom Group е безпрецедентен лидер в производството и търговията със системи и аксесоари за закалено стъкло. Продуктите на италианската компания се характеризират с редица функционалности и внедрени технологии от ново поколение. По този начин Colcom Group успява да предостави на пазара изключително иновативни и висококачествени продукти, които са с ненадминато съотношение между цена и качество.

Употребата на хидравлични панти достигна нови висини през 2019 г. Това се дължи на тяхната безупречност във всяко отношение. Хидравличните панти на Colcom Group надхвърлят очакванията към традиционните автомати за врати. Те се наложиха на пазара и определиха доста значителна иновация в областта на обкова за стъклени врати и витрини. Устойчивостта и функционалността на моделите са гарантирани. Всеки модел преминава през изтощителни тестове (над 1 милион цикъла) и е обхванат от международния патент на Colcom. Част от богатата продуктова гама на производителя са: душ кабини, панти и обков за външни и вътрешни стъклени врати, прегради и плъзгащи системи, дръжки, ключалки и други. Групата работи с две марки в цял свят – Colcom и Minusco.

Хидравличните панти от сериите Biloba и Triloba притежават уникална технология, която е разработена и патентована като еволюция и синтез на пантите автоматични-механични и традиционните хидравлични за затваряне на врати. Хидравличните панти от серия BilobaJC са проектирани да бъдат използвани за вътрешни и външни врати. Моделите от серия BilobaBT са предназначени за душ кабини.

аксес новело

Предимствата на хидравличните панти

Хидравличните панти на Colcom имат значителен брой преимущества. Моделите са с намалени размери на механизмите, които придават чист и елегантен дизайн. Монтират се бързо, лесно и безпроблемно. Монтажът може да бъде извършен дори от непрофесионалисти. Хидравличните панти разполагат с регулируема скорост на затваряне и не създават съпротивление при рязко отваряне, което осигурява допълнителната безопасност. Намират приложение в административни сгради, жилищни сгради, офис помещения и други.

Закупуването на хидравлични панти е инвестиция в дългосрочен план. Затова не трябва да се прави компромис с произхода и качеството. В онлайн магазина на Аксес Новело ще намерите всички модели хидравлични панти от сериите Biloba, Triloba, BilobaJC и BilobaBT на промоционални цени.

За контакт и повече информация – Аксес Новело.

Може да харесате още...