Обновени профилни системи KBE и Trocal

Върхови постижения в масовия 70-милиметров и в премиум-сегмента 88 мм.

През 2019 г. концерна Профайн, под чиято шапка са марките KBE и Trocal, ще атакува българския пазар с масови и премиум прозорци.

70 мм

В момента най-масовите прозорци, които се търсят в България, са 5-камерните 70 мм системи. Точно тук Профайн има нова система, която изпъква с най-високи постижения както по отношение на статиката, така и по отношение на шумо- и топлоизолацията.

С иновативна концепция за усилващи профили, новата 70 мм система позволява изработването на балконски врати с височина до 2500 мм.

По отношение на стъклопакетите, които могат да се вграждат, новата 70 мм система на Профайн е единствената към момента в България, при която широчината на стъклопакетите може да бъде до 44 мм.

Това означава, че прозорците от тази система имат отлична шумо- и топлоизолация.

Цифровото изражение е доста красноречиво:
– шумоизолация на прозореца: Rw= до 47 dB;
– топлопреминаване на профилната система: Uf=  до 1,2 W/m²K;
– топлопреминаване на целия прозорец: Uw=  0,81 W/m²K *.

88MD

Тази иновативна премиум система притежава наистина завидни ТОП-параметри: сертифицирана за пасивни сгради, 7-камерна система с 88 мм строителна дълбочина, с 3 уплътнителя и широчина на влаганите стъклопакети до 60 мм!

Прозорците от тази система притежават наистина най-добрата шумо- и топлоизолация за ПВЦ-системите предлагани в България:
– шумоизолация на прозореца: Rw= до 47 dB;
– топлопреминаване на профилната система: Uf=  до 0,88 W/m²K;
– топлопреминаване на целия прозорец: Uw=  0,70 W/m²K *.

Ако някой иска да постигне максимална топлоизолация на дома си, чрез обновяване на  прозорците, то със сигурност система 88MD на Профайн е правилният избор!

* За балконска врата 1000х2500 със стъклопакет с Ug=0,5 W/m²K с топъл дистанционер.

.

Може да харесате още...